J.u.A. Frischeis d.o.o.

Izuzetna godina.
Izvanredna firma.

Ovdje možete pročitati o jednoj reprezentativnoj firmi, njenom nastanku i njenim obilježjima:

Ove godine gorjet će već 65 svjećica na torti povodom proslave jubileja J. u. A. Frischeisa. Godine 1948. osnovana je firma Josefa i Antonije Frischeis u Stockerauu. Uz dosljednost, blizinu tržišta i veliko lično zalaganje položili su kamen temeljac na kojem se firma od lokalnog distributera drveta razvila u međunarodnu Grupu Frischeis: Ona je danas prisutna na 50 lokacija u 13 zemalja Srednje Evrope i vodeći je veletrgovac za drvo i drvne materijale.

Naš asortiman? Pružit ćemo Vam dobre savjete. 
U Frischeisu ćete pronaći samo proizvode renomiranih proizvođača visoke kvalitete. I to 20.000 puta – jer toliko proizvoda broji naša stalna zaliha na skladištu. No, šta bi najbolji proizvodi bili bez odgovarajućeg stručnog znanja: Kod nas Vas neće savjetovati klasični prodavači, već diplomirani inženjeri drvne tehnologije i šumarstva, kvalificirani stolari i stručni savjetnici.

Zašto lutati daleko…
… kad je sljedeća Frischeisova poslovnica zasigurno u Vašoj blizini. Prednost je što partner na licu mjesta govori Vašim jezikom, što poznaje Vaše individualne potrebe i implementira specifične zahtjeve. Putem lokalne veze možemo reagirati brže i fleksibilnije. Vaše se narudžbe brzo obrađuju. Bilo da ste stolar ili arhitekta – u Frischeisovom izložbenom prostoru možete svoje kupce direktno na licu mjesta oduševiti svojim konceptom.

To su naša obilježja:

•    Na raspolaganju smo svojim kupcima.
•    Pridajemo važnost kontinuitetu.
•    Imamo široko rasprostranjeno skladište.
•    Naša logistika je vrhunska.
•    Fleksibilni smo.
•    Pružamo sveobuhvatne informacije.
•    Za sva pitanja tu su naši stručnjaci.