Krono Original

30. maj 2019.

Laminatni pod Krono Originale

Inteligentno rješenje – dugotrajno, izdržljivo, antistatično.

 

Pregled prednosti laminatnih podova

Ko stoji pred odlukom koji pod da izabere za svoj stambeni prostor, sa sigurnošću neće pogriješiti ako odabere laminatne podove Krono Original. Prednosti su očigledne: Moderan dizajn, dugotrajnost, visokoa otpornost i jednostavno održavanje. Laminatni podovi se ne moraju ustručavati u usporedbi sa drugim podnim oblogama - naprotiv: tehnologija za proizvodnju laminatnog poda je izuzetno napredovala i garantuje impresivan stil i kvalitet. laminat objedinuje mnoge prednosti koje rijetko koja podna obloga može da ponudi.

Ako ste svjesni mnogobrojnih prednosti Krono Original Laminata, onda se nećete zapitati: zašto laminat? Nego ćete se sa čistom savješću odlučiti za robustan i izdržaljiv pod.

HARLECH HRAST 8573 NK 33
HARLECH HRAST 8573 NK 33

Krono Original Laminat Titan Prestige

Inteligentno rješenje – dugotrajno, izdržljivo, antistatično.

Za najviše zahtjeve. Titan Prestige nudi atraktivan izbor otpornih 14mm debelih panela. Karakteriše ih ekskluzivan izgled, jedinstvena završna obrada kao i antistatički završni sloj. Njihova širina od 157 mm i Authentic Embossed ili Handscraped struktura, Vašim prostorijama daje individualan stil neodoljivog šarma.

SHIRE HRAST 8633 NK 33
SHIRE HRAST 8633 NK 33

Krono Original Laminat Floordreams Vario

Izuzetno čvrst laminat vrhunske kvalitete

Lijepe prostorije zaslužuju lijep pod. Sa Floordreams Vario snovi postaju stvarnost. Ovi laminati su pravi izbor za komercijalni sektor – posebno tamo gdje je uvećano korištenje poda. Izuzetno otporna površina ne samo da plijeni pažnju izgledom već i izvanrednom izdržljivošću. Extra: 4V fuge pružaju visokokvalitetan izgled. Pod za zahtjevne – u svakom pogledu.