Nova EGGER Dekorativna Kolekcija

3. decembar 2019.

U Februaru 2020g. EGGER, renomirani proizvođač dekorativnih ploča, na tržište lansira svoju novu dekorativni kolekciju. Nova kolekcija će proizvođačima namještaja kao i samim arhitektima, pružiti više mogućnosti, novih inspiracija i tri nove strukture.

Svaki radni dan arhitekte i proizvođače stavlja pred nove izazove. U fokusu uvijek stoje optimalna i pravovremena realizacija projekata, time i  zadovoljstvo kupaca. Dodatno razvijena EGGER kolekcija u tome itekako može pomaže.

Kolekcija 2020/22 važit će kao i prethodne tri godine. Najuspješniji dekori ostat će postojani i u novoj kolekciji, ostalih ca.30 procenata će biti izmijenjeni i stvoriti prostor za nove, moderne dekore koji prate trenutne trendove na tržištu.

Ovim, nova EGGER dekorativna kolekcija i dalje stoji za pouzdanost kao i za kontinuitet, a istovremeno udovoljava najnovijim trendovima.

Kao novi alat za proizvođače, arhitekte i stolare EGGER uz ovu kolekciju na tržište plasira i digitalnu aplikaciju putem koje će se u svakom trenutku, svim dekorima moći pristupiti digitalno.

Više o novoj kolekciji, izlazećim i novim dekorima bit će dostupno na www.frischeis.ba kao i na našim društvenim kanalima Facebook i Instagram.

Izlazeći dekori

Ovdje možete pronaći informacije koji dekori izlaze iz kolekcije.