JAF
OPLEMENJENA
IVERICA

Ovaj izbor prodajnog
programa vrijedi više.

JAF
OPLEMENJENA
IVERICA

Ovaj izbor prodajnog
programa vrijedi više.

Oplemenjena iverica

Predstavljamo:
Oplemenjena iverica

U Frischeisu to znači „Predstavljamo svoj spektar dekora i Vašu domišljatost“. Neka Vas inspiriraju najraznovrsniji dizajni i trendovi: bilo da su klasični ili moderni, ravnih linija ili razigrani, jednostavni ili šaroliki – izuzetno široka ponuda JAF-ovih dekora odražava se u ponudi komada, bolje rečeno ploča…

Očekuju Vas:
•    visoka kvaliteta materijala
•    inovativan dizajn dekora 
•    kreativna raznovrsnost površina.

Svako ima svoj ukus
I to je dobro. Što su ukusi različitiji to je i naša ponuda dekora šira: Frischeis nudi proizvode vodećih europskih marki  Fundermax i Egger.

Dekorativne ploče dostupne su u svim debljinama – i stoga svaki dekor ima odgovarajuću kantnu traku. Zahvaljujući ogromnom asortimanu na skladištu u svim Frischeisovim podružnicama kao i umreženosti skladišta, Frischeis je u smislu raznovrsnosti proizvoda diljem Bosne i Hercegovine nedvojbeno pomeo konkurenciju i isporuku robe vrši u najkraćem roku.

Pretraživač dekora

Usporedite sve dekore koje nudimo u našem asortimanu.

FUNDERMAX
Pločasti materijali za stambene i poslovne prostore.
EGGER
Dekori koji omogućavaju slobodu pri dizajniranju.


Akrilne ploče Rehau
Akril predsatvlja najnoviju generaciju laminata visokog sjaja.
DuPont™ Corian®
Svestranim mineralnim pločama možete ostvariti svoje ideje.

Vrijedno i prirodno.
Furnirana iverica

Drvo je najuniverzalniji materijal koji postoji. Može biti lagano i teško, meko i tvrdo, savitljivo i kruto, nepropusno ili porozno – drvo nudi nevjerojatan spektar mogućnosti. Kako u načinu obrade, tako i u pogledu oblikovanja.

Prirodna svestranost
Drvo je izdržljivo, prilagodljivo i praktično. Drvo je i zdravo: Njegove stanice upijaju vlagu i polako je opet otpuštaju, čime omogućuje uravnoteženu klimu prostorije. Poput samog materijala raznolika je i dekorativna ploča.

Za svaki dekor.
Odgovarajuća kant traka.

Kant traka je danas daleko više od zaštitnog sloja Vašeg namještaja. Kao element dizajna i oblikovanja vrlo je važan za vizualni opći dojam: Nudi mogućnost naglašavanja individualnog karaktera ili se diskretno uklapa u sam dekor. Bilo da je diskretna ili da privlači pozornost – samo kvalitetna kant traka udovoljava svim zahtjevima.

Upiti za oplemenjenu ivericu

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.

Dodatno bi Vas moglo zanimati:

Usluga obrade
Frischeisove usluge obrade krojenja, kantiranja i spajanja furnira. Stopostotno zadovoljstvo: Uvijek ćemo Vam brzo, pravovremeno i tačno isporučiti Vašu narudžbu.