Mineralne ploče

Za kreativce. DuPont™ Corian®.

Ovdje Vas pozivamo da se prepustite mašti na volju jer s DuPont™ Corianom® moguće je gotovo sve – to je materijal spreman na individualne ideje za uređenje prostora.

 

Tamo gdje vizije postaju stvarnost
Ovaj masivni površinski materijal za uređenje interijera i eksterijera dostupan je u više od 100 boja. Možete čak oblikovati svoju željenu boju! DuPont™ Corian® se može modelirati prema željama kako bi se postigle najrazličitije uzvišene strukture i uzorci na površini. Može se glodati i rezati alatima za obradu drveta, ali i termički preoblikovati trodimenzionalno ili se njime mogu načiniti intarzije - mogućnosti su ovdje gotovo neograničene.

Estetski i ekstremno otporan
Akrilni mineralni materijal može se koristiti u stambenim i poslovnim prostorima – od upotrebe u hotelima preko ugostiteljstva do zdravstva, od uređenja trgovina do opremanje interijera brodova.

 

I to s razlogom: S DuPont™ Corianom® mogu se urediti veliki objekti bez vidljivih prijelaza. Masivni materijal može se dobro kombinirati s ostalim materijalima, kao što su keramičke pločice, plemeniti čelik, drvo, granit i staklo.

DuPont™ Corian® jednako je pogodan kako za okomite tako i za vodoravne površine. Ili za namještaj. Ili za rasvjetne instalacije. Ili kao novo ruho za stare fasade… Popis mogućih primjena raste iz dana u dan.

Upit za dekorativne ploče

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.