Oplemenjena iverica

Raznolikost i kvaliteta.
Garancija uspjeha.

Nije prazno obećanje kad kažemo: Ne postoji dekor koji nemamo. Ne postoji želja u pogledu dekora koju ne možemo ispuniti.

Zaista dobra ponuda

U Frischeisovom asortimanu možete pronaći isključivo visokokvalitetne iverale renomiranih proizvođača. U ponudi je veliki broj različitih dekora. Uvijek ukorak s međunarodnim trendovima Frischeis ispunjava sve Vaše želje i želje Vaših kupaca.

Ne postoji ništa što je neizvedivo

Frischeis je najveći austrijski trgovac drvetom i drvnim proizvodima.  Ne bez razloga. Izuzetno visoke zahtjeve za kvalitetom imamo ne samo prema svojim proizvodima, već i prema svojoj službi za korisnike. Vi kažete „što“ i „kada“ – a mi isporučujemo.

 

 …Zašto lutati naokolo…

…kad je sljedeća Frischeisova poslovnica zasigurno u Vašoj blizini. Prednost je što partner na licu mjesta govori Vašim jezikom, što poznaje Vaše individualne potrebe i što specifične zahtjeve primjenjuje na dekore i u svezi s njima.

Putem lokalne veze možemo reagirati brže i fleksibilnije. Vaše se narudžbe brzo obrađuju. Bilo da ste stolar ili arhitekt – u dotičnom Frischeisovom izložbenom prostoru možete svoje klijente direktno na licu mjesta oduševiti svojim konceptom na temelju originalnih dekora.

Pretraživač dekora

Usporedite sve dekore koje nudimo u našem asortimanu.

Prodajni program pločastog materijala

EGGER
Dekori koji omogućavaju slobodu pri dizajniranju.


FUNDERMAX
Pločasti materijali za stambene i poslovne prostore.
DuPont™ Corian®
Svestranim mineralnim pločama možete ostvariti svoje ideje.

Upit za oplemenjenu ivericu

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.

Dodatno bi Vas moglo zanimati:

Krojenje
Garantujemo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u BiH - precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.
Kantiranje
Frischeisove usluge kantiranja: Uz svaku ploču ide odgovarajuća kant traka; time je haptičiki i taktilno savršena.