SVIJET DEKORA

Eggerove proizvode odlikuju inovativna rješenja i visok kvalitet ukupnog asortimana. Za dekorativni unutarnji dizajn svi su materijali u međusobno potpuno usuglašeni.

 

Novo u EGGER-u od Februara

Dekorativna Kolekcija 2020-22

U Februaru 2020g. EGGER, renomirani proizvođač dekorativnih ploča, na tržište lansira svoju novu dekorativni kolekciju. Nova kolekcija će proizvođačima namještaja kao i samim arhitektima, pružiti više mogućnosti, novih inspiracija i tri nove strukture.

Svaki radni dan arhitekte i proizvođače stavlja pred nove izazove. U fokusu uvijek stoje optimalna i pravovremena realizacija projekata, time i  zadovoljstvo kupaca. Dodatno razvijena EGGER kolekcija u tome itekako može pomaže.

Kolekcija 2020/22 važit će kao i prethodne tri godine. Najuspješniji dekori ostat će postojani i u novoj kolekciji, ostalih ca.30 procenata će biti izmijenjeni i stvoriti prostor za nove, moderne dekore koji prate trenutne trendove na tržištu.

Ovim, nova EGGER dekorativna kolekcija i dalje stoji za pouzdanost kao i za kontinuitet, a istovremeno udovoljava najnovijim trendovima.

Kao novi alat za proizvođače, arhitekte i stolare EGGER uz ovu kolekciju na tržište plasira i digitalnu aplikaciju putem koje će se u svakom trenutku, svim dekorima moći pristupiti digitalno.

Trend stilovi

Umreženi sistem dekora proizvedenih prema najnovijim tehnološkim dostignućima i potpunog paketa povezanih proizvoda.

Nove površine

300 dekora i novih površina, čine Eggerovu kolekciju jedinstvenom i potpunom.

Ovo bi Vas takođe moglo zanimati:

PerfectSense

Ove ploče iz kuće Egger utjelovljuju sljedeću generaciju mat i sjajnih struktura i predstavljaju novi standard.

Radne ploče

Egger radne ploče dostupne su u optici drveta, kamena ili u sjaju, sa markantnim, izraženim strukturama.

Pretraživač dekora

Usporedite sve dekore koje nudimo u našem asortimanu.

Upit za oplemenjenu ivericu

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.