SVIJET DEKORA

Eggerovi proizvodi poznati su po inovativnim rješenjima i visokoj kvaliteti ukupnog asortimana – što se i vidi u proizvodnji na najmodernijem stepenu tehnologije. Za dekorativni unutarnji dizajn svi su materijali u ponudi dekora i konstrukcija Zoom kolekcije međusobno potpuno usuglašeni.

Međunarodno priznanje
Novu Zoom kolekciju razvili su za EGGER najbolji dizajneri i stilisti, i ona se temelji na aktualnim istraživanjima i opažanjima tržišta. Ta kolekcija obuhvata širok izbor drvnih materijala obloženih melaminom, koji su pod imenom „EGGER Eurodekor“ dobili međunarodno priznanje. Ta posebna ploča iverice nudi nevjerojatno puno slobode za oblikovanje za sve pokućstvo – za dizajn interijera.

Elegantna podrška
Tri svijeta iz unutarnjeg uređenja u privatnom i u poslovnom području, novi Eggerov vodič kroz dizajn prikazuje aktualne i buduće trendove, kao i mogućnosti kombiniranja iz zoom kolekcije. 
Vodič kroz dizajn poslužio je svojim prijedlozima za oblikovanje kao inspiracija za projekte, daje preporuke za materijale i naglašava vašu kreativnost u oblikovanju prostora.

Nova EGGER kolekcija dekorativnih ploča 2017-2019

Najveća moguća raznolikost u 300 dekora

Veći izbor dekora, širi spektar boja, raznovrsniji asortiman te nove površinske strukture su dio nove Eggerove kolekcije. Podijeljena je u devet stilskih svjetova koji obuhvataju nove trendove: Colour meets Nature, Handcrafted, Nordic Style, Living Nature, Effective Surfaces, Loft Living, Industrial Style, Modern Classics und Colour Systems.

Trend stilovi

Umreženi sistem dekora proizvedenih prema najnovijim tehnološkim dostignućima i potpunog paketa povezanih proizvoda.

Nove površine

300 dekora i novih površina, čine Eggerovu kolekciju jedinstvenom i potpunom.

Ovo bi Vas takođe moglo zanimati:

PerfectSense

Ove ploče iz kuće Egger utjelovljuju sljedeću generaciju mat i sjajnih struktura i predstavljaju novi standard.

Radne ploče

Egger radne ploče dostupne su u optici drveta, kamena ili u sjaju, sa markantnim, izraženim strukturama.

Pretraživač dekora

Usporedite sve dekore koje nudimo u našem asortimanu.

Upit za oplemenjenu ivericu

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt
Please confirm that you are not a robot.