Veneer World.
Cijeli svijet jednim klikom miša.

S našom internetskom trgovinom uspjela je naša mala revolucija: Na adresi www.veneer-world.com na tehničku procjenu čeka 12 milijuna kvadratnih metara furnira, 190 vrsti drveta i oko 1,2 miliona furnirskih površina. Svaka prednja i stražnja strana prikazuje se na slikama visoke rezolucije.
 
Traženo. Nađeno. Naručeno.
Pozivanje pojedinačnih slika moguće je u nekoliko sekundi odabirom različitih filtara: Na primjer za porijeklo, vrstu drva, boju ili dužinu. Skladno zadanim kriterijima pretraživanja rezultati se prikazuju u pregledu.
 
Ispod povećala.
Funkcija povećala ide u dubinu i detaljno prikazuje individualnost furnira. Na taj način može se prepoznati i ocijeniti tačna struktura svakog pojedinog svežnja. Time kod isporuke možemo garantovati: „Nema iznenađenja“. U kratkom roku zaprimit ćete cjenovnu ponudu.
 
Dobrodošli u naš internetski svijet
Pristup slobodan u maloprodajnu trgovinu. Tamo možete kupiti manje količine i furnir u listovima. Jednostavno i bez problema plaćate kreditnom karticom i Vaša narudžba stiže poštom.
 

Veneer World.
Impresivne brojke.

  • 12 miliona kvadratnih metara furnira
  • 190 vrsti drveta
  • 65 sortiranja
  • 1,2 miliona slika visoke rezolucije
  • 24 sata na dan mogućnost narudžbe
  • s 3 klika do željenog furnira

Imate li pitanja o Veneer Worldu?

Na telefonskom broju +387 (0) 61 483 064 na raspolaganju su Vam stručnjaci za sva pitanja vezana uz Veneer World.

Poslovni kupci dobivaju pristupnu lozinku uz slanje poruke na adresu: service@veneer-world.com. Aktivaciju može provesti i Frischeisov zaposlenik.