Admonter

Admonter.
Za prave vrijednosti.

Ko gazi na podovima iz kuće Admonter osjetit će iskustvo mnogih generacija pod svojim nogama - tačnije rečeno iskustvo od 900 godina. Isključivo se obrađuju samo odabrane, strogo kontrolirane sirovine. Svaka faza proizvodnje podliježe stalnoj kontroli kvalitete. 

Održivost se može dokazati

PEFC-Certifikat za Admonter proizvode, dokazuje da drvo potiče iz šuma sa održivim šumarstvom, u kojima isto toliko raste koliko se i siječe. Fokus u Admonteru je u autohtonim domaćim vrstama drveta, a ne na egzotama, i na taj način se opredjeljuje za prirodu.

Pravi klasici ostaju uvijek u modi: Zahvaljujući bezvremenom stilu i trajnosti Admonter-podova moguće je stvoriti  životni klasici koji će desetljećima  očuvati formu i čak dobiti još i na karakteru. Svakako da postoji i linija koja je namijenjena ljubiteljima novih trendova življenja.

Pravi austrijanac...taj Admonter

Mnogi podovi su u suštini "Made in somewhere“, no kod Admonter prirodnog poda možete biti sigurni u njegovo porijeklo - Gornja štajerska: jer dobra pod poznaje svoje korijene.

Dizajnirajte sami svoj prostor.

Dobro planiranje je polovica uspjeha. Postoje dva načina: U Frischeisu možete na licu mjesta dobiti stručnu pomoć kod izbora svoje podne obloge. Ili posve udobno na internetu dizajnirajte sami svoj prostor iz snova uključujući i podnu oblogu.

We proudly present
Kako bi se naši kupci mogli stvoriti predodžbu o svojoj budućoj podnoj oblozi, proteklih smo godina intenzivno radili na renoviranju i proširenju svojih izložbenih salona. U Frischeisovim podružnicama možete pogledati naše najmodernije podne obloge i zatražiti savjet naših 

Upit podovi

Molimo Vas izaberite:
Vaši kontaktni podaci:
Please confirm that you are not a robot.

Dodatno bi Vas moglo zanimati

KÄHRS
Iz Švedske nam ne stiže samo namještaj ...
Nego i švedski dizajn za parkete.
Tilo
Visokokvalitetni, prirodom inspirisani i u Austriji proizvedeni podovi. Tako se ostvaruju individualni snovi.
EUROWOOD
Ne tražite podnu oblogu, nego je pronađite. Naš asortiman po pristupačnim cijenama. Sve u svemu, najbolji izbor.
Quick-Step
Das vielseitige Angebot an Designvinyl, Hydroseal- und Holzbodenlösungen offenbart Leidenschaft für alles Schöne.