Eurowood

Parket od pravog drveta.
Poseban ambijent.

Čitav spektar prirode sadržan je u asortimanu brodskog poda „Eurowood Floors“: od svijetlog drva poput bukve sve do tamnog oraha.

Simulacijom podnih obloga starih brodova troslojni Frischeisov parket točno prepoznaje suvremeni ukus.

Ko polaže brodski pod „Eurowood Floors“, svoje prostorije ispunjava podjednakom estetskom i ugodom elegancijom i ugodnom osebujnošću - i to po prihvatljivoj cijeni.

Drvo liščara za seljački pod
Prirodan izgled.

Tako izgleda drvo u top-formi: Podnice liščara odlikuju čvrstoća i izdržljivost pri svakom korištenju pokazuju nepogrešivu individualnost. Odaberite između nekoliko hrasta i jasena – i pronađite optimalnu kombinaciju prekrasnih nijansi boja i finih orisa drveta za svoj dom. Nauljene površine seljačkog poda odišu gotovo prirodnim izgledom.

Praktični dio
Frischeisov „Eurowood Naturboden“ (prirodni pod) s troslojnom, masivnom strukturom klasična je parketna podna obloga. Jednostavno i nekomplikovano polaganje dugih podnica debljine 13,5 mm moguće je izvesti pomoću klik-sistema.

Dvoslojni hrastov gotovi parket.
Priroda unosi toplinu.

Dvoslojni hrastov gotovi parket stvara živahan i vrlo ugodan ambijent: Uzorak drva s karakterističnim orisima grana donosi modernu postojanost i udobnost. Odaberite uzorak podne obloge prema vlastitim željama – kod „Eurowood Naturboden“ možete odabrati između domaćih vrsta liščara - hrast ili izbijeljenog hrasta ili pak odaberite egzotičnu vrstu drva -  iroko, dousie, teak.

Laminat Chalet.
Po karakteru sličan hrastu - samo tvrđi

Plemenit & robustan. Laminat Eurowood Floors CHALET, iz kuće Frischeis, otvara novu ligu u segmentu laminata. CHALET duge podnice veoma su slične pravom drvetu. Posebnost CHALET dugih podnica leži u detalju. Cijelom dužinom od 1,80 m pokazuje približnu prirodnu sliku drveta bez ponavljanja dekora kao i decentno izraženu površinu.

Sofisticiran & robustan
12 mm Paneel-debljina pruža ovom laminatu izvanredan stabilitet kao i izuzetnu zvučnu izolaciju, a posjeduje i druge izolacione osobine. Eurowood Floors CHALET je multifunkcionalno upotrebljiv, kako u stambenom tako i u ugostiteljskom prostoru.

Laminat advanced.
Ostvarenje snova u modernom dizajnu.

Laminatni pod nove generacije pruža kolekcija "Advanced" iz kuće Frischeis: Inspirisana trendovima boja u industriji namještaja kao i inovacijama na području laminatnih podova, novi dekori pružaju sve prednosti koje zahtjevaju moderne podne obloge.

Laminat basic.
Pruža prostorijama individualan stil.

Eurowood laminat iz Frischeisa stoji za prirodan karakter drveta, visoku otpornost i jednostavno održavanje. Širok spektar drvnih dekora odgovara aktuelnim smjernicama internacionalnih brendova za enterijere.

Od seljačkog poda sa 1-lamelom, preko varijante seljačkih podova sa 2-lamele, pa do klasičnog gotovog poda sa 3-lamele, ovaj asortiman ostavlja mjesta za individualno uređenje prostora. Eurowood Floors laminat, jednostavan je u upotrebi, bez problema se postavlja, diže i premješta na druga mjesta, ne samo u vlastitim prostorijama već i u gastronomiji.

Do it yourself

Za sve kreativne i majstorske umove: Na našoj web stranici za Vas smo uredili „Floor Studio“. Pomoću tog planera možete sve laminatne podne obloge prikazati u trodimenzionalnom virtualnom prostoru. A i odabir odgovarajućeg dekora će se bitno olakšati.

Bilo da se radi o dnevnom boravku, kupaonici ili kuhinji – odaberite željenu vrstu prostora i pustite mašti i igri boja na volju. Različite kolekcije, vrste drva i palete boja čekaju na Vas.

Pretraga podnih obloga
Podnu oblogu možete odabrati prema vrsti, stilu ili završnoj površini.

Dizajnirajte sami svoj prostor.

Dobro planiranje je polovica uspjeha. Postoje dva načina: U Frischeisu možete na licu mjesta dobiti stručnu pomoć kod izbora svoje podne obloge. Ili posve udobno na internetu dizajnirajte sami svoj prostor iz snova uključujući i podnu oblogu.

We proudly present
Kako bi se naši kupci mogli stvoriti predodžbu o svojoj budućoj podnoj oblozi, proteklih smo godina intenzivno radili na renoviranju i proširenju svojih izložbenih salona. U Frischeisovim podružnicama možete pogledati naše najmodernije podne obloge i zatražiti savjet naših stručnjaka.

 

Upit za podne obloge