Kährs

Iz Švedske nam ne stiže samo namještaj.

Nego i švedski dizajn za parkete i  to već više od 150 godina. Firma „Kährs Parkett“ fascinira svojom ekspresivnošću koju unosi u svoje parkete. Asortiman se sastoji od preko 250 raznih proizvoda. Nudi enormnu raznolikost od vrste drveta pa do boja i formata: od parketa sa jednim stripom pa do tri stripa i parketa od starog drveta. 

Igralište za kreativne

„Kährs Original“ je najopsežniji asortiman parketa od Kährs-a. Diljem svijeta je poznat po svojoj visokoj kvaliteti i posebnoj svestranosti bez obzira da li se radi o svjetlijoj ili tamnijoj vrsti drveta, dezenu u matu, satenu ili natur ulju, 1-, 2- ili 3 stripu. Ovdje možete kreirati i biti raznovrsni. Igrajte se sa svestranim kolekcijama i ispunite Vaše individualne želje.

Proizvodi iz ove linije su sastavljeni prema patentiranoj tehnologiji, što znači da  se sastoje iz tri sloja sa ukupnom debljinom od 15 mm. Habajući sloj je debljine od 3,5mm, pa se s toga ovaj pod može brušiti dva do tri puta, tako da će više generacija moći uživati u njegovoj postojanosti.

Stari švedski zanat

Pored vrsta drveta koje su tipične za parkete, ova švedska marka je razvila kolekciju prepoznatljivog dizajna: Površina „Artisan Collection“, da za primjer uzimemo nju, ne može se mašinski obraditi, već se na tradicionalan švedski način čvorići ručno izblanjaju.

Općenito važi: Natur uljene površine od Kährs-a donose prirodni osjećaj drveta. Za pragmatične ljubitelje parketa, kojima je važno lahko održavanje, površine se mogu dobiti i lakirane.

Dizajnirajte sami svoj prostor.

Dobro planiranje je polovica uspjeha. Postoje dva načina: U Frischeisu možete na licu mjesta dobiti stručnu pomoć kod izbora svoje podne obloge. Ili posve udobno na internetu dizajnirajte sami svoj prostor iz snova uključujući i podnu oblogu.

We proudly present
Kako bi se naši kupci mogli stvoriti predodžbu o svojoj budućoj podnoj oblozi, proteklih smo godina intenzivno radili na renoviranju i proširenju svojih izložbenih salona. U Frischeisovim podružnicama možete pogledati naše najmodernije podne obloge i zatražiti savjet naših stručnjaka.

Upit podovi

Dodatno bi Vas moglo zanimati

Admonter
Ko gazi na podovima iz kuće Admonter osjetit će iskustvo mnogih generacija pod svojim nogama
EUROWOOD
Ne tražite podnu oblogu, nego je pronađite. Naš asortiman po pristupačnim cijenama. Sve u svemu, najbolji izbor.
Tilo
Visokokvalitetni, prirodom inspirisani i u Austriji proizvedeni podovi. Tako se ostvaruju individualni snovi.