Tilo

KAD SE PROSTORI OSTVARUJU.

Podovi iz kuće Tilo pričaju priču o tradiciji: internacionalno porodično preduzeće sa sjedištem u Gornjoj Austriji još od 1950 proizvodi visokokvalitetne, prirodom inspirisane podove. Održivost je za od značaja. Dizajnira se i proizvodi isključivo u Austriji i kao i što sami certifikati pokazuju, proizvodi od ovog proizvođača svjedoče o najvišoj kvaliteti.

© Tilo
© Tilo

Pokaži mi kako živiš…

… i ja ću ti reći ko si: Uređenje vlastitog doma odražava vlastiti individualni stil. Tilo za to nudi odgovarajući asortiman: 1-strip, 3-strip parket, furnirani pod ili Vinylnu podnu oblogu. 

Kao i uvijek stvar je ličnog ukusa:1- strip parket je klasika među parketima. Kao malo neki drugi parket on stoji za izražajan stil života i udobnost. 3-strip parket inspirisan je brodskim daskama na jedrilici. On povećava vaš prostor optički i djeluje vitalno, dinamično i bezvremenski. 

Furnirani parket spaja plemenitu estetiku pravog drveta sa najvišom snagom izdržljivosti i trajnosti - i to po izuzetno povoljnoj cijeni.

Savijet: Inače, ovo je optimalna osnova za niskoenergetske kuće. 

Online pretraživač podova

Pod se može veoma brzo postaviti, pogotovo pomoću online pretraživača koji Vam nudi mogućnost da vizuelno dobijete predstvau kako bi željeni pod izgledao u Vašem domu. Izaberite materijal, optiku poda kao i vrstu drveta i možete pregledati pod postavljen u prostoru.

Dizajnirajte sami svoj prostor.

Dobro planiranje je polovica uspjeha. Postoje dva načina: U Frischeisu možete na licu mjesta dobiti stručnu pomoć kod izbora svoje podne obloge. U pripremi će postojati i mogućnost da posve udobno na internetu dizajnirajte sami svoj prostor iz snova uključujući i podnu oblogu.

We proudly present
Kako bi naši kupci mogli stvoriti predodžbu o svojoj budućoj podnoj oblozi, proteklih smo godina intenzivno radili na renoviranju i proširenju svojih izložbenih salona. U Frischeisovim podružnicama možete pogledati naše najmodernije podne obloge i zatražiti savjet naših stručnjaka.

Upit podovi

Dodatno bi Vas moglo zanimati

Admonter
Ko gazi na podovima iz kuće Admonter osjetit će iskustvo mnogih generacija pod svojim nogama
EUROWOOD
Ne tražite podnu oblogu, nego je pronađite. Naš asortiman po pristupačnim cijenama. Sve u svemu, najbolji izbor.
KÄHRS
Iz Švedske nam ne stiže samo namještaj ...
Nego i švedski dizajn za parkete.