Unilin

Unilin new factory

Vinylni pod nove generacije

Firma „Unilin“ osnovana je 1960 u Belgiji i stoji za inovaciju & kvalitet: 1990 godine starta kao pionir u proizvodnji laminata sa poznatim "Quick-Step" sistemom i stvara vlasitu marku na tržištu. Sa "unilic-om" se u narednih nekoliko godina na tržište izbacuje prvi sistem bez ljepljenja laminata po danas već dobro poznatom klik principu, koji je diljem svijeta patentiran. Iz ove kuće takođe proizilazi i poznata V-fuga koja se dobija klik sistemom. 

Livyn: Zakoračite u luksuz …

Ovo je ugođaj za noge: Sa „Quick-Step Livyn“ firma Uniline nudi kolekciju luksuznih Vinylnih podova, koja kombinuju prirodnu pojavu pravog drveta ili kamena sa prednostima Vinylnih pločica:„Livyn“ djeluje apsolutno prirodno, mekano i posjeduje izuzetno mat završni sloj. 

Nova tehnologija

Novi „Livyn“-podovi posjeduju novu „Stain Guard“- i „Scratch Guard“-tehnologiju, što ga čini posebno dugotrajnim: Ovaj pod će i nakon 20 godina izgledati isto tako dobro kao i onog dana kada je postavljen. Sa „Quick-Step-om“ Vi ste se odlučili za kvalitetan proizvod iz Evrope.

Izbor pri sistemu i dezenu

„Livyn“ je dostupan u tri kolekcije Ambient, Balance i Essential: Ovisno o izboru stoji Vam na raspolaganju patentirani „Uniclic Multifit for Livyn“-klik-sistem na raspolaganju, pomoću kojeg pod možete postaviti veoma jednostavno i brzo. Podnice bez fuga uklapaju se savršeno u jasne prostorije.  

JAF-ov asortiman Vam nudi mogućnost izbora između 16 drvnih dekora i 4 dekora u optici kamena.  

Skladno prema namjeri ove podove je moguće dobiti u klasama 32 i 33.

 

Prednosti Livyn-kolekcije

Elegantan dizajn

„Livyn“-Vinylni podovi dostupni su u raznim bojama i dezenima: „Balance“ sa dezenom podnica i „Ambient“ u optici pločica.

Mekano, toplo i otporno na vodu

Ko gazi po Livyn podu, čut će to... ili ipak ne. Iz razloga što je ovaj pod izuzetno tih kada se po njemu gazi. Osim toga je on i 100 posto vodootporan, tako da je idealan za kuhinje ili kupatila.

Jednostavan za postavljanje

Zahvaljujući patentiranom „Uniclic Multifit for Livyn“-sistemom moguće je postavljene Livyn-poda veom jednostavno i brzo. Veliki plus: Kako je Luxus-vinyl posebno tanak moguće ga je postaviti preko postojećeg poda.

Kvaliteta za cijeli život

Gornji sloj se zatvara sa „Scratch Guard“ i „Stain Guard“- tehnologijom – koja štiti od prljavštine, fleka i ogrebotina i posebno je održiva...dakle, ne čudi što se na ove podove daje garancija na 20 godina.

Dizajnirajte sami svoj prostor.

Dobro planiranje je polovica uspjeha. Postoje dva načina: U Frischeisu možete na licu mjesta dobiti stručnu pomoć kod izbora svoje podne obloge. Ili posve udobno na internetu dizajnirajte sami svoj prostor iz snova uključujući i podnu oblogu.

We proudly present
Kako bi se naši kupci mogli stvoriti predodžbu o svojoj budućoj podnoj oblozi, proteklih smo godina intenzivno radili na renoviranju i proširenju svojih izložbenih salona. U Frischeisovim podružnicama možete pogledati naše najmodernije podne obloge i zatražiti savjet naših stručnjaka.

Upit podovi

Molimo Vas izaberite:
Vaši kontaktni podaci:
Please confirm that you are not a robot.

Moglo bi Vas dodatno zanimati

Admonter
Ko gazi na podovima iz kuće Admonter osjetit će iskustvo mnogih generacija pod svojim nogama
EUROWOOD
Ne tražite podnu oblogu, nego je pronađite. Naš asortiman po pristupačnim cijenama. Sve u svemu, najbolji izbor.
Pretraga podnih obloga
Podnu oblogu možete odabrati prema vrsti, stilu ili završnoj površini.
KÄHRS
Iz Švedske nam ne stiže samo namještaj ...
Nego i švedski dizajn za parkete.