Kantiranje

Dopustite da Vam predstavimo naše moderne mašine za kantiranje.

Dekor i dizajn tradicionalno su zaslužni za izgled namještaja – kao i za zadovoljne kupce. Kvaliteta kanta i kantiranja sve su važniji, i stoga Frischeis u svim podružnicama s najmodernijim strojevima  za kantiranje investira u optimizaciju usluge kantiranja.

Pametno osmišljeno do posljednjeg reza

Kantiranje se obavlja isključivo pomoću PU ljepila koje je otporno na toplinu i vodonepropusno. Iskrojeni elementi se kantiraju na četiri strane ili prema Vašim željama. Želite kantiranje s ABS kantnim trakama  debljine od 0,5 mm, 1 mm ili 2 mm ili kantnim trakama od pravog drveta? To sve spada u našu standardnu ponudu. Prema dekoru ploče koristimo bijelo ili prozirno ljepilo. U završnim koracima kantna traka se konačno dotjeruje kako bi vizualno i na dodir garantovala optimalan rezultat.

Naša usluga

  • Kantiranje ravnih rezova.
     
  • Frischeis u svojoj ponudi ima ABS kantne trake za svaki dekor i svaku debljinu ploče, kao i velik izbor laminatnih kantnih traka i kantnih traka od pravog drva.

Upit za uslugu obrade

Krojenje
Garantujemo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u BiH - precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.