Krojenje ploča

Frischeis garantuje najbolju kvalitetu proizvodnje i obrade. Garantujemo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u Bosni i hercegovini – precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.

Savršeno krojenje
Stručnjaci u centrima za obradu J.u.A. Frischeisa kroje na modernim pneumatskim kružnim pilama. Pažljivi prijevoz materijala vrhunsku kvalitetu gotovih krojenih dijelova – pri transportu se koriste stolovi sa zračnim jastucima, vakuumski uređaji za podizanje i valjkasti transporteri. Za savršeno krojenje potrebna je završna obrada: Zato naši stručnjaci rade s proizvodnom tehnikom kojom upravljaju računala i pridaju apsolutnu pažnju preciznosti, predanosti i rokovima isporuke prema našim mogućnostima i željama kupaca. Od ravnih rezova do reza pod kutom i kosih rezova: Obrađujemo sve uobičajene pločaste materijale.

  Naša usluga
•    Ravni rezovi.
•    Rezovi pod kutom i kosi rezovi.
•    Obrađujemo sve uobičajene pločaste                 materijale.

Molimo Vas da popunjeni obrazac sa svojim upitom ili svoju narudžbu pošaljete elektroničkom poštom u firmu ili direktno donesite u firmu Frischeis. Dokument možete učitati i s niže prikazanim obrascem za slanje upita i poslati.

Upit za usluge

Kantiranje
Frischeisove usluge kantiranja: Uz svaku ploču ide odgovarajuća kant traka; time je haptičiki i taktilno savršena.